Hej alla lägerdeltagare!

Välkommen till ett konståkningsläger med riktig lägerkänsla!

Nu har lägret startat och Uppsala Skridskoklubb (Uppsala SK) är mycket glada att få ta emot alla barn och ungdomar som anmält sig till Rimbolägret 2024.

Håll er gärna uppdaterade med vad som händer på den här sidan. Viss komplettering kan komma att ske framöver.

Följs oss på Instagram för att se det senaste från lägret, använd gärna #rimbolägret för egna posts.

Schema & Grupper

Lägerledningen jobbar nu intensivt med att få alla detaljer på plats och vi är glada att vi nu kan presentera gruppindelningen och ett preliminärt schema. Ni hittar dem i menyn ”Aktuellt” under Schema & Grupper. Notera att viss korrigering kan komma att ske på schemat.

Schemat är lagt i block så att samma grupper alltid är på isen samtidigt.

Inskrivningen

Period 1: söndag 16/6 kl. 12:00 – 15:00
Period 2: söndag 23/6 kl. 15:00 – 18:00 (sover över)
Period 2: måndag 24/6 kl. 7:30 – 9:30 (dagläget)

Vid inskrivningen kommer medföljande målsman att behöva signera ett inskrivningsdokument för sin deltagare. Om ni som målsman inte har möjlighet att närvara vid inskrivningen ber vi er att kontakta lägerledningen i förväg , så att ni kan godkänna dokumentet via mail istället (senast 2 dagar innan respektive lägervecka börjar).

Rumsfördelningen meddelas vid inskrivningen.

Trygghet & Trivsel

Lägret kommer att bemannas av fyra vuxna som är på plats dygnet runt, samt extra föräldrar som kommer för att göra punktinsatser under dagarna.

För allas trygghet kommer alla lägerdeltagarna att få ha på sig ett armband. Dessa armband kommer ha olika färger baserat på den information som är lämnad i ansökan när det bland annat gäller bad och stad.

Vi kommer ha tydliga rutiner för detta och ber både målsman och deltagare att läsa och prata igenom trivselreglerna noga innan ankomst.

Övrigt

Använd detta nummer om ni vill kontakta lägrets operativa ansvarige på plats: 073-619 34 56.

Redan nu kan det vara bra att se över packningen och att skridskorna passar och är slipade. För att underlätta packningen finns här ett förslag på packlista.

Teija’s Skateshop kommer att besöka lägret på in­skriv­nings­da­gen Period 1. Kontakta henne i förväg om ni vill att hon tar med något speciellt.

Behöver ni komma i kontakt med oss i lägerledningen så nås vi bäst via mailadressen info@rimbolagret.se.

Vi ser fram emot att träffa dig!