Tränare

Billy Sulima

Huvudtränare i Uppsala Skidskoklubb. Billy har lång erfarenhet både som åkare och tränare. Han har bland annat arbetat som tränare i Krakow, Polen samt i Bergen och i Oslo i Norge. Billy innehar SKF:s högsta utbildning steg 4B. Han har även turnerat med de professionella isshowerna Holiday on Ice och Hollywood on Ice.

Billy talar engelska, polska och ryska.

Han kommer arbeta på lägret under period 1 & 2.

Tanja Isayeva

Huvudtränare i Skridkoklubben Gevleskäret . Tanja kommer från Ukraina och har en professionell tränar utbildning inom konståkning via statligt idrottsuniversitet i Kiev. Hon var ukrainsk mästarinna mellan åren 1974-78 och har jobbat i Olimpisk reserv skola som tränare. Hon har arbetat som huvudtränare i Sundsvalls KK, Timrå KK och IFK Helsingborgs.

Tanja talar svenska, engelska och ryska.

Hon kommer arbeta på lägret under period 1 & 2 .

Erica Ring

Huvudtränare i Nyköpings Sportklubb. Erica har tränarutbildning steg 3B. Hon har studerat vid The Swedish School of Sport and Health Sciences (GIH) och har genom skolan, Riksidrottsförbundet samt Svenska Konståkningsförbundet tagit del av och utbildats inom Tränarprogrammets Elittränarutbildning. Hon har själv bakgrund som tävlingsåkare singel men har även deltagit i ett flertal andra aktiviteter som ridning, dans & cheerleading.

Erica talar svenska och engelska.

Hon kommer arbeta på lägret under period 1 & 2.

Moa Mariedahl

Moa har själv tränat i Uppsala Skridskoklubb sedan hon var sju år. Redan vid 14 års ålder började hon arbeta som tränare, och hon trivdes bättre med det än med att tävla. Moa har också åkt konståkning i en showgrupp. Hon har instruktörsutbildning steg 2B.

Moa talar svenska och engelska.

Alexander Backlund

Alexander Backlund har tidigare tävlat för Gävle KK och han började med konståkning när han var 11 år. Alexander har vunnit USM i paråkning 2010 och 2011 samt JSM i paråkning 2012, 2013 och 2014. Han har arbetat som tränare sedan 2012 och började i Uppsala Skridskoklubb våren 2017 då han flyttade till Uppsala för att studera.

Han har instruktörsutbildning steg 2B och är licensierad teknisk specialist. Han kommer att arbeta på lägret under period 1.

Isabelle Ragnarsson, danslärare

Isabelle har åkt konståkning sedan hon var sju år gammal och tävlat på nationell nivå och även åkt som professionell konståkare med Holiday on Ice. Efter turné livet började hon hennes dansutbildning som består av danscenter Stockholms dansarlinje samt kandidatexamen i danspedagogik från Stockholms konstnärliga högskola. Hon brinner för dansen och dansar flera olika stilar så som jazz, moder dans och streetdans. Hennes lektioner brukar vara energifyllda med stort fokus på musikalitet, uttryck och olika rörelse kvaliteter. .

Hon kommer arbeta som danslärare under både period 1 & 2.