Lägerföräldrar

Réka Velle     Period 1

Jag heter Réka Velle och är mamma till Isolde Velle som också är här på lägret. Skridskoåkning är ganska nytt i vår familj, då Isolde började för 2 år sedan. Det har dock visat sig vara jätte roligt, så jag vill gärna engagera mig och stödja denna fina sport!

Jag är 40 år, läkare sedan 2004, jobbar på en vårdcentral som jag är delägare i.
Fysisk och psykisk hälsa är så viktigt och jag verkligen älskar mitt jobb! 
Vår familj består av 3 barn; 2, 10 och 12 år gamla, och min make så det är fullt upp med dagis, skola, jobb, sport och musik aktiviteter. Middagstiden är då vi alla är samlade och hör hur alla har haft det och delar dagens upplevelser med varandra.

Jag ser framemot dessa dagar här med er alla och känn  er fria att komma och fråga mig saker och prata en stund om ni vill!

Malin Lindman     Period 1

Jag heter Malin Lindman och kommer ifrån Uppsala.

Min dotter Nea 11 år har åkt konståkning i 4 år, och detta kommer att bli vårt första läger. Vi är båda mycket förväntansfulla inför detta läger.

Jag är 42 år och har två döttrar — 11 och 17 år. Jag arbetar som projektadministratör samt driver eget inom hälsa kost och träning, där jag bl.a arrangerar tränings och golfresor till Spanien. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat.

Jag älskar det jag gör idag — att få göra skillnad, att få hjälpa människor att både må bättre men även att få det bättre, det kallar jag att ”njutarbeta” 🙂

Gunilla Berg     Period 1

Jag heter Gunilla Berg, är 50år, kommer från Sandviken och har tre döttrar. De två yngsta åker konståkning och är med på lägrets första period.

På fritiden tycker jag om att pyssla hemma i trädgården, glida omkring i vår Cadillac och vintertid åka utförsåkning i Åre. Men, mitt största engagemang är i Brinka SKK som är mina döttrars konståkningsklubb.

Jag är en social person som brinner för möten med nya människor och jag ser fram emot att jobba på Rimbolägret. Jag kommer att göra mitt bästa för att era barn/ungdommar kommer att få en bra lägerupplevelse.

Lars Sinkkilä     Period 2

Jag heter Lars Sinkkilä och kommer från Upplands Väsby och är 43 år. Jag har två döttrar som är 12 och 10 år som åker konståkning.
Båda två kommer att vara med på lägret.

Privat så jobbar jag med försäljning på en stor grossist inom vatten och avlopp. Gillar sport och på vinter åker vi i familjen till Trysil och åker skidor där vi även är på sommaren
och cyklar MTB och vandrar.

Jag kommer jobba under period 2 på lägret och vara operativt ansvarig på plats. Nu ser jag fram mot Rimbolägret som närmar sig med stormsteg. Jag och mitt föräldrateam ska göra vårt bästa för att era ungdomar ska få en rolig och underbar vecka på lägret. Ses i Rimbo!

Anna Nordström     Period 2

Jag kommer jobba under period 2 och detta blir mitt andra läger som lägerförälder – det ska bli roligt!

Min dotter Emma som har åkt skridskor i Uppsala skridskoklubb i några år och själv är jag ansvarig för en del administration i klubben.

Jag är utbildad gymnasielärare i biologi och tycker att det är världens bästa jobba att utbilda och handleda ungdomar. Till mig kan ni komma om ni hittar några spännande insekter, eller om ni får ont i magen eller bara behöver någon att prata med. Jag är inte så bra på blod (sår, sårskorpor och lösa tänder) – då kanske jag svimmar.

Vi ses på lägret!

Steffi Knorn     Period 2

Vi flyttade till Sverige för drygt 4 år sedan. Vår dotter Sophie (8 år) började åka skridskor för 3 år sedan och nu är vi alla aktiva i Uppsala Skridskoklubb. Jag är inte så bra på isen men ganska bra på andra saker som behövs för att genomföra Rimbolägret. Jag kommer att hjälpa till i köket, städer och har plåster och kram redo för dem som behöver.

På mitt jobb på Uppsala Universitetet är jag vant att ta hand om många studenter men det kommer vara en ny och rolig utmaning att ta hand om många konståkare på Rimbolägret.

Vi ses då!