Tränare

Vi håller på planera och förhandlar med tränarna för Rimbolägret 2019 och återkomma med information så snart allt är spikat.

Tränare 2019

Billy Sulima

Huvudtränare i Uppsala Skidskoklubb. Billy har lång erfarenhet både som åkare och tränare. Han har bland annat arbetat som tränare i Krakow, Polen samt i Bergen och i Oslo i Norge. Billy innehar SKF:s högsta utbildning steg 4B. Han har även turnerat med de professionella isshowerna Holiday on Ice och Hollywood on Ice.

Billy talar engelska, polska och ryska.

Han kommer arbeta på lägret under period 1 & 2 och kan träna paråkning.

Sophie Blomqwist

Tränare och åkare i Uppsala Skridskoklubb. Sophie har tränat singel och isdans i både Sverige och Ryssland. Hon arbetar även som koreograf.

Sophie talar svenska, engelska och ryska.

Hon kommer arbeta på lägret under period 1 & 2 och hjälpa till med program i mån av tid samt isdans.

Tina MacConnell

Huvudtränare i Gjøvik Kunstløpklubb, Norge, sedan 2010. Hon har också arbetat som tränare på läger i Hamar och Obersdorf. Som aktiv deltog Tina i 8 norska mästerskap och har bland annat tagit ett guld och ett brons.

Tina talar norska och engelska.

Hon kommer arbeta på lägret under period 2.

Josephine Vilenius

Tränare i Mälarstadens konståkningsklubb och har varit aktiv tävlingsåkare. Hon började arbeta som tränare 2013 och innehar utbildning steg 3A enligt SKF. Under våren planerar Josephine att gå utbildning steg 3B. Vid sidan om sin tränarroll studerar Josephine tränarprogrammet med inriktning konståkning vid Gymnastik och idrottshögskolan (GIH) i Stockholm och har en kandidatexamen i idrottsvetenskap till sommaren.

Josephine talar svenska, engelska och finska.

Hon kommer arbeta på lägret under period 1.

Alexander Backlund

Tränare i Uppsala Skidskoklubb. Alexander har tidigare tävlat för Gävle KK och bland annat vunnit Junior SM i paråkning 2014. Han har arbetat som tränare sedan 2012 och började i USK våren 2017. Han har tränarutbildning 2B och är licensierad teknisk specialist.

Alexander talar svenska och engelska.

Han kommer arbeta på lägret under period 1 & 2 och hjälpa till med paråkning.

Marielle Gustavsson, danslärare

Utbildad vid Iwanson International School Of Contemporary Dance i München, en av Europas ledande skolor för modern dans. Marielle har jobbat som dansare och koreograf runt om i Tyskland och övriga Europa och gjort åtskilliga resor för att träna med olika kompanier och koreografer i Europa, bl.a. i Paris, Barcelona, Prag, London och Zürich. 2017 tog hon examen som danspedagog på Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Hon arbetar idag som danslärare både i Stockholm och Uppsala och undervisar i stilarna modernt, jazz, lyrisk jazz och partnering & akrobatik.

Marielle talar svenska, engelska, tyska och danska.

Hon kommer arbeta som danslärare under både period 1 & 2.